Woodbury Common

woodbury commonAls je dol bent op shoppen dan ga je natuurlijk naar New York. Met de meestal lage dollarprijzen is het hierdoor eigenlijk al heel voordelig om te shoppen. Maar als je nog meer wil besparen dan kan je naar Woodbury Common gaan. Dit is officieel het winkelparadijs van New York, maar zeker weten ook van menig toerist. Het is namelijk de grootste outlet van de wereld.

Je vindt hier meer dan 220 verschillende winkels van bekende merken waar je de collectie van vorig jaar kan kopen. Alleen tegen discount prijzen van 25 tot 65%. Tel hier de lage dollarkoers bij op en je hebt absoluut een dubbel voordeel. Daarnaast vindt je hier regelmatig winkels met 2 halen 1 betalen. Woodbury Common is voor veel New Yorkers het geheim om zo voordelig mogelijk de mooiste designer kleding in huis te halen.

Bekende merken in Woodbury Common

Natuurlijk vindt je de grootste merken terug in Woodbury Common. Denk aan Gucci, Burbery, Jimmy Choo, maar ook de wat betaalbare merken als Tommy Hilfiger, Superdry en Lacoste. De prachtige outlets zijn overigens niet de enige die opvallen. Zo zijn ook de prachtige gebouwen een lust voor het oog om te zien. In de toekomst worden er waarschijnlijk nog meer winkels bijgebouwd.

Groter dan Batavia Stadmerken woodbury

Als we denken aan een outlet center dan denken we natuurlijk al snel aan ons eigen Batavia Stad toch is Woodbury Common hier bijna niet mee te vergelijken. Het outlet center van New York is namelijk vijf keer zo groot en is luxe vormgegeven dus geen graaibakken, maar prachtige winkels die het merk waardig zijn. Haal bij binnenkomst absoluut even een VIP coupons boekje op. Je kan zo nog extra veel geld besparen op je aankopen in Woodburry Common. Het is wel zo dat je niet je kleding kan ruilen dus pas dit goed als je een bezoek brengt. Een bezoek is absoluut de moeite waard als je leuke souvenirs wil kopen.

Afreizen naar Woodburry Common

Woodburry Common wordt de outlet van New York genoemd, maar ligt helaas niet in Manhattan of New York. Een bus brengt je binnen een uur afhankelijk van het verkeer naar de beroemde outlet. Uiteraard vertrekken de bussen wel gewoon vanuit New York. Iedere ochtend vertrekken de bussen tot aan het begin van de middag naar Woodburry Common. Na afloop kan je dezelfde bus weer terug nemen naar Manhattan.

Als je naar Woodburry wil reizen dan is het slim al voordat je naar New York gaat een kaartje te reserveren. Je kan dan afreizen naar de Port Authority Bus Terminal met de metrolijnen A, E en C. Doe dit minimaal een half uur voordat je bus vertrekt want al snel zit een bus vol en moet je een half uur wachten op de volgende bus. Vaak vertrekken er vanwege de grote belangstelling wel twee a drie bussen tegelijk. De busrit van een uur is erg leuk omdat je wat te zien krijgt van de natuur in de omgeving van New York.