Sportwedstrijden in New York

New York is een echte sportstad, dat verwacht je misschien niet direct. Toch zijn er talloze sporten te bekijken. Altijd al eens een wedstrijd willen bijwonen in New York? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos.

New York Yankees

yankeesDe New York Yankees is één van de bekendste honkbalploegen ter wereld en het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen de Yankees eens willen zien. Wanneer jij ook een (oefen) wedstrijd wilt meemaken van de New York Yankees, dan zul je er wel op tijd bij moeten zijn met het reserveren van een kaartje. Ter plaatse kun je soms ook nog wel tickets vinden, maar deze zijn vooral te verkrijgen in de zwarte markt en dus erg prijzig. Een ander baseball-team in New York is de New York Jets.

American Football

new york giantsAmerican Football heeft veel weg van rugby en wordt door velen gezien als dé sport van de Verenigde Staten. In New York zijn er twee footballteams, namelijk de New York Giants en de New York Jets. Vooral de Giants zijn erg bekend en populair, omdat ze maar liefst acht SuperBowl cups hebben gewonnen. Van beide sportclubs is het natuurlijk mogelijk om bij een wedstrijd aanwezig te zijn. Ook hierbij geldt dat je ruim op tijd moet zijn met het kopen van je tickets.

IJshockey

new york rangersVan de sport IJshockey is er slechts één team in New York te vinden. Dit zijn de New York Rangers. Ze spelen in Madison Square Garden in Manhattan en kaartjes ervan zijn redelijk makkelijk te krijgen. Belangrijk is wel dat je een goede zitplek hebt. De puck van het ijshockey is namelijk niet goed te zien als je te ver weg zit en hierdoor kan de sport heel lastig te volgen zijn.

Marathon van New York

marathon new yorkDe Marathon van New York is de bekendste marathon van de Verenigde Staten. Deelnemers komen uit de hele wereld en mensen kijken er vaak al maanden naar uit Je hoeft natuurlijk niet mee te doen met de Marathon. Je mag natuurlijk ook als toeschouwer komen. Het is immers een hele happening die veel mensen maar wat graag mee willen maken.

Kaartjes kopen?

Voor sportwedstrijden kun je eigenlijk altijd wel online tickets kopen. Check altijd goed op tijd welke wedstrijden er zijn en wanneer. Pas overigens wel op met de zwarte markt. Kaartjes worden vaak veel te duur aangeboden, maar ook is de kans aanwezig dat je een vals kaartje koopt. Dat is natuurlijk doodzonde van je geld.

Bekijk tickets & prijzen via onderstaand menu