Sex and the city tour

sex-and-the-cityAls je fan bent van de tv-serie Sex and the City dan is deze tour natuurlijk een echte musthave. De tour brengt je namelijk langs alle leuke plekken uit de tv-serie. Het is vooral een tour om met vriendinnen, zussen en moeders te doen. De mannen kunnen misschien beter een andere tour doen tijdens hun bezoek aan New York.

Deze tour is namelijk echt ingericht op vrouwen net als de serie natuurlijk. Naast locaties komen namelijk ook de onbegrijpelijke dingen over de man aanbod. Dit wil je als man natuurlijk liever niet weten. Locaties uit de serie, maar uit de film zelf komen allemaal voorbij. Enige kennis van de serie en de films is dan wel handig als je meedoet aan de tour anders is het niet bepaalt leuk te noemen.

De tour per bus

De Seks and the City Tour gaat per bus dus je zal eerst opstappen voor het beroemde Plaza hotel. De echte fans weten natuurlijk dat dit een a-locatie is want hier vierde Carrie’s grote liefde Big de verloving met Nathasha. De bus parkeert kort voor aanvang op de hoek bij 5th avenue en is te herkennen aan de blauwe paraplu. Na het controleren van de tickets mag je mee met de bus die je langs alle gekke plekjes leidt en je de kans geeft om foto’s te schieten. De gids zal ondertussen grappige weetjes vertellen over de opnames en verteld je alles over de hotspots waar je voorbij komt. De complete tour duurt drie uur en hierbij wordt er vier keer even kort door de bus gestopt. Dit is vooral bij winkels waar de hoofdpersonages ook graag iets kochten. Je kan hier zelf als je deelneemt aan de tour tegen een korting iets leuks kopen.

Times Square

Na afloop van de sex and the city tour stop je bij Times Square. Je vindt hier de HBO store waar je de leukste merchandise kan kopen van jouw favoriete serie. Naast de winkel waar je leuke souvenirs kan halen als fan is het een leuke tip om even om de hoek te kijken. Om de hoek vind je namelijk de New York Public Library. Dit is een handige gratis tip als Sex and the city fan. Dit was natuurlijk de locatie waar oorspronkelijk de bruiloft tussen Carrie en Big had moeten plaatsvinden. Gelukkig zit er ook een metrohalte in de buurt zodat je op je hoge hakken nooit ver hoeft te lopen.

Sex and the city tour boeken

Het is aan te raden om deze populaire tour van te voren te reserveren. Dit kan online en kaartjes kosten hier ongeveer € 36. De tour gaat vanwege de populariteit twee keer per dag dus het is slim om snel te reserveren. Het is helaas niet mogelijk om deze tour te zien met een New York City Pas. Je zal dus echt zelf een reservering moeten maken om de tour te boeken. Doe dit gewoon even voor je naar New York vertrekt om alles tijdig te regelen.