Vlucht met hotel New York

klmEen combi deal van een vlucht met hotel naar New York is vaak het voordeligste. Als je een losse aanbieding voor een vliegticket New York ziet dan ben je vaak duurder uit. Vanaf Schiphol vliegt er dagelijks een vlucht naar de Big Apple. Je kan vanuit Schiphol vliegen naar het John F. Kennedy Airport of Newark. Als je vliegt op Newark dan land je officieel niet in New York, maar qua reistijd maakt het soms niet heel veel uit richting het centrum van de Big Apple. Vliegen op Newark is over het algemeen wel een stuk goedkoper dan naar New York zelf. Vlieg je op een binnenlandse vlucht naar New York? Dan kan je landen op LaGuardia Airport dit vliegveld wordt gebruikt voor binnenlandse vluchten van en naar New York.

De goedkoopste NYC vakantie aanbieders op een rijtje

de VakantieDiscounter – Deze reisorganisatie heeft tal van goedkope aanbiedingen naar New York. Bekijk prijzen.
Tui.nl – Bekend van radio en televisie. Tui heeft een ruim aanbod van vakantie accommodaties. Bekijk prijzen
Expedia – Minder bekend maar via Expedia zijn ook prachtige deals te vinden. Bekijk prijzen.

Wanneer je op bovenstaande links klikt kom je direct bij de New York vakantie aanbiedingen terecht.

Vliegtijd naar New York

vliegtijd new yorkVaak wordt er gevraagd hoe lang het nu eigenlijk vliegen is naar New York vanwege de grote afstand tussen Nederland en Amerika. Als je naar Amerika vliegt dan heb je altijd wind tegen op de weg terug heb je wind mee. Uiteraard maakt dit heel erg uit in de afstand die je moet overbruggen. Heen vlieg je dan ook naar New York in ongeveer 8 uur en dertig minuten. Dit is wel gemeten vanaf Amsterdam vanaf een ander vliegveld doe je er waarschijnlijk iets langer over. Terug is de reis korter vanwege de wind mee en doe je er dus ongeveer 6 uur en dertig minuten over. Als je veel geluk hebt dan kan je het zelfs in zes uur vliegen.

Hotel in New York

New York is een grote stad en het aanbod in hotels is dan ook groot. De duurste wijk om in te verblijven is Manhattan, maar je zal merken dat er verschillen in prijs zijn per hotelklasse. Als je goed zoekt dan kan je vaak wel een voordelige aanbieding vinden voor een hotel. Vooral als je dit combineert met een vlucht en hotel New York. Je kan geld besparen door buiten Manhattan te verblijven. In New York en de omgeving van de stad is een uitstekende metro verbinding waardoor je vaak binnen een aantal minuten toch weer in het centrum staat. Dit is een handige tip om mee te nemen als je een reis wil boeken naar New York. Zorg er wel voor dat je voor het boeken controleert hoe het openbaar vervoer in jouw straat geregeld is.

Ontbijten in New York

In Europa is het heel gewoon dat je een hotel hebt met ontbijt of dat je voor een klein bedrag meer kan aanschuiven bij een ontbijtbuffet. In Amerika ligt dit iets anders en is het heel normaal dat je voor het ontbijt buiten de deur gaat eten. Amerikanen eten tenslotte wel vaker buiten de deur en helemaal in New York. Je bent geen echte New Yorker als je niet iedere avond buiten de deur eet of uitgaat. Dit is de reden dat je vaak geen ontbijt in een hotel vind vooral in de goedkopere hotelklasse. Heb je toch een ontbijt erbij zitten? Let goed op of dit wel een ontbijt buffet is want een ontbijt kan bij Amerikanen ook een muffin met wat vruchtensap zijn.

Losse vliegtickets New York

Vliegtickets New York kan je eenvoudig los boeken of in combinatie met een hotel. Vaak ben je van losse vliegtickets minder afhankelijk van bepaalde websites of aanbiedingen. Je kan als je goed gaat vergelijken voordeliger uit zijn.

Lees meer over losse vliegtickets New York.

Voor de goedkoopste vliegtickets naar New York. Bekijk Skyscanner. Deze website zoekt bij alle luchtvaartmaatschappijen tegelijk.

Los hotel boeken New York

Hotels New York kan je natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt. Het is een grote stad dus de keuze uit hotels is ook groot. Ondanks dat het een grote stad is met een groot aanbod in hotels is het één van de populairste steden in Amerika. Je zal merken dat bepaalde hotels snel zijn volgeboekt vooral de bekende namen of hotels in de buurt van de bezienswaardigheden.

Lees meer over het boeken van een hotel in New York.