New York City Nightclub Tour

new york nightclub tourVolgens de locals ben je geen New Yorker als je niet iedere avond uitgaat. Dit kan zijn eten in een luxe restaurant of een bezoek brengen aan een nightclub. Natuurlijk weten de locals als geen ander in welke club je echt binnen moet zijn. Het enige nadeel is dat de echt goede clubs regelmatig uitsmijters voor de deur hebben staan. De uitsmijters bepalen wie er wel of niet binnen komt en als toerist maak je vaak weinig kans.

Als je toch het uitgaansleven van New York wilt ontdekken dan is de New York City Nightclub Tour een aanrader. Deze exclusieve tour duurt vijf uur en laat je binnen in de beroemdste nightclubs waar je normaal nooit binnen zou komen. Je kan nu feesten als een echte local en het nachtleven van New York ontdekken.

Gratis entree tot de leukste clubs

De New York City Nightclub tour zorgt er niet alleen dat je binnen komt in een nachtclub, maar zorgt er ook nog eens voor dat je niet hoeft te betalen. Naast de strenge toelatingseisen moet je vaak betalen om een club binnen te komen. De New York City Nightclub Tour regelt je entree en zorgt ervoor dat je gratis binnen kan komen. Je hoeft daarbij ook niet in de rij te staan in de hoop dat je misschien binnen mag komen. Dit wordt allemaal voor je geregeld. De tour bezoekt meestal drie verschillende clubs zodat je echt een idee krijgt van het nachtleven in New York.

Gratis drankjes

Tijdens de New York City Nightclub Tour krijg je niet alleen toegang tot de mooiste clubs. Je krijgt ook een eigen tafeltje die voor je gereserveerd is zodat je gegarandeerd een mooi plekje hebt. Daarnaast krijg je in iedere club die je tijdens de tour bezoekt gratis drankjes. Tijdens het bezoek aan de laatste club krijg je twee drankjes en mag je daarna zelf bepalen of je in de club blijft of niet. De tour guide zal je nu alleen laten zodat je nog met vrienden of nieuwe vrienden kan genieten van een avondje in de club in New York. Je zal merken dat je een gezellige avond hebt en je nu een keer niet door een uitsmijter uitgekozen hoeft te worden om binnen te komen. De twee gratis drankjes zijn natuurlijk ook meer dan welkom en je voelt jezelf hierdoor extra speciaal tijdens de New York City Nightclub Tour.

New York City Nightclub Tour boeken

Het is verstandig om de New York City Nightclub Tour zelf online van te voren te boeken. Het is wel handig om rekening te houden dat je in Amerika 21 jaar moet zijn om een club in te mogen en dus ook deel te nemen aan de clubtour. Je komt anders zelfs met de clubtour de clubs niet binnen en je mag uiteraard geen druppel alcohol drinken. Dit zijn strenge regels, maar dit hoort wel bij Amerika. De boetes voor de barmannen zijn hoog en er wordt regelmatig gecontroleerd, waardoor niemand een oogje zal toeknijpen. Je kan dus pas vanaf 21 jaar de tour boeken.