New York Yankees tickets kopen

yankeesDe New York Yankees is waarschijnlijk het bekendste honkbalteam van Amerika. Het team is zeer geliefd over de hele wereld en veel sportliefhebbers willen eens een wedstrijd van de Yankees meemaken.

New York Yankees

De New York Yankees is een honkbalteam uit New York. Het team komt uit The Bronx en speelt in het Yankee Stadion. De New York Yankees zijn enorm succesvol en ze hebben in het verleden enorm veel titels gehaald. Dit hebben ze bereikt in zowel de World-series als in de America-League. Enkele bekende honkbalspelers die bij de New York Yankees hebben gezeten, zoals Babe Ruth, Yogi Berra en Mickey Mantle.

Yankee Stadion

Het Yankee Stadion is een relatief nieuw stadion. Het is gebouwd tussen 2006 en 2009 en is sinds 2009 het stadion van de New York Yankees. Het is te vinden in het zuiden van The Bronx en heeft rond de 50.000 zitplaatsen.

Wat kosten tickets?

Wanneer je de New York Yankees wilt zien, dan moet je er rekening mee houden dat de prijs van veel zaken afhankelijk is. Een kaartje kan 5 dollar kosten, maar ook een paar honderd dollar. De prijs wordt bepaald door de plek waar je zit, maar ook door de wedstrijd. Een simpele oefenwedstrijd zal goedkoper zijn dan een belangrijke bekerwedstrijd.

Waar moet je zitten?yankees stadion

Goedkope tickets zijn niet altijd de beste tickets. De goedkope tickets zijn namelijk altijd de slechtere zitplaatsen. Aangezien het New York Yankee Stadion ontzettend groot is, zijn er veel plekken waar je beter niet kan zitten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan helemaal bovenin. Je zit dan ver van het veld vandaan en kunt de bal niet altijd oged zien. Achteraan in het stadion is ook niet gunstig, omdat je dan niet alles meekrijgt van het spel.

Waar is het stadion?

Zoals gezegd is het Yankee Stadion te vinden in The Bronx. Je kunt hier heel gemakkelijk komen met de metro. Er zijn twee lijnen die hier stoppen. Lijn 4 en Lijn D. Uitstappen moet bij 161 Street en het stadion is niet te missen, aangezien het direct bij het metrostation is gelegen.

Kaartjes kopen

Wanneer je tickets voor de New York Yankees, dan kun je dit het beste ruim op tijd doen, zodat je verzekerd bent van een goede zitplaats.
Koop dus van tevoren online je tickets. Dat kun je hier doen voor alle data! Zo weet je zeker dat je bij een wedstrijd van dit wereldberoemde honkbalteam aanwezig kunt zijn.