New York Rangers ijshockey tickets kopen

new york rangersDe New York Rangers zijn het enige ijshockeyteam in New York. IJshockey is een zeer geliefde en populaire sport in Amerika en veel sportliefhebbers zouden dan ook best eens bij een wedstrijd aanwezig willen zijn. Dus hoe kom je aan kaartjes voor de New York Rangers?

New York Rangers

De New York Rangers is het enige ijshockeyteam dat in New York speelt. De ploeg is opgericht in 1926 en heeft sindsdien al meerdere grote titels in de wacht gesleept. De New York Rangers spelen in het Madison Square Garden.

Madison Square Gardenmadison square garden

Madison Square Garden wordt ook vaan MSG genoemd en het is één van de bekendste sporthallen ter wereld. Hier spelen de New York Rangers regelmatig belangrijke wedstrijden. Behalve ijshockey wordt de zaal ook gebruikt voor onder meer boksen en basketbal. Ook worden er regelmatig concerten gegeven in deze hal en hebben er al vele beroemdheden opgetreden.

IJshockey

IJshockey is een heel geliefde en populaire sport in Amerika en de wedstrijden van de New York Rangers zijn altijd uitverkocht, waardoor er een fijne sfeer hangt. Wedstrijden vinden plaats in de wintermaanden en voor veel mensen kan dit dus een geweldig uitstapje zijn. Immers zijn er in deze maanden doorgaans niet heel veel evenementen bij te wonen in Amerika. Ook is de wedstrijd binnen en dat is tijdens de koude wintermaanden ook wel prettig.

Waar moet je zitten?

Er is in het MSG ruimte voor ongeveer 20.000 man en een goede zitplaats is enorm belangrijk, anders kun je de puck wellicht niet goed zien. Het beste is om een kaartje te bemachtigen in de 200-serie rij 14 of lager. Deze plaatsen staan bekend als plekken waar je de wedstrijd goed kunt volgen. De 100-serie kan ook heel goed, maar je wilt hier zeker niet te hoog zitten. Let er wel op dat kaartjes in deze vakken vrij prijzig kunnen zijn. Houd rekening met een prijs van ongeveer 180 tot 250 euro. Het grote voordeel is natuurlijk wel dat je dan echt alles goed kunt meekrijgen tijdens de wedstrijd.

Kaartjes kopen

Wil jij tickets kopen voor de New York Rangers? Dit kun je heel gemakkelijk hier doen. Het is volledig veilig en het beste kun je kiezen voor een e-ticket, omdat je dan tenminste niet te maken krijgt met dure verzendkosten. Zorg ervoor dat je ruim op tijd je ticket koopt, zodat je zeker weet dat er nog plaatsen beschikbaar zijn. Pas op met het kopen van tickets in de zwarte markt. De kans dat je dan wordt opgelicht is vrij groot aanwezig.