New York Jets tickets kopen

jetsDe New York Jets is een footballteam uit New York. Het is niet het bekendste team, want dat zijn de Giants, maar toch mag deze ploeg niet vergeten worden.

Wanneer je eens naar een Footballwedstrijd te gaan, dan kun je overwegen om naar een wedstrijd van de New York Jets te gaan.

New York Jets

De New York Jets is een footballteam in New York. Het team is niet zo bekend als de New York Yankees, maar het is zeker geen onbekend team. Ze spelen in het Giants Stadion en delen dit stadion dus met de New York Giants. Wanneer de New York Giants uit spelen, spelen de Jets thuis en andersom.

Giants Stadion

Het Giants Stadion is niet gelegen in New York, maar in East Rutherford, in de staat New Jersey. Het stadion heet eigenlijk het MetLife Stadion, maar veel mensen kennen het als Giants Stadion. Het stadion heeft ruimte voor meer dan 80.000 plaatsen.

Wat zijn goede zitplaatsen?giants stadion

Wanneer je kaartjes voor de New York Jets koopt, wil je natuurlijk wel een goede zitplaats hebben. Het stadion is gelukkig zo opgebouwd dat je overal erg goed zicht hebt. Natuurlijk zijn er zitplaatsen waarbij je een stuk verder van het veld zit. Alles is dan een stuk kleiner om te zien, maar nog steeds is het wel goed te volgen.

Is het moeilijk om kaartjes te krijgen?

Het kan heel erg moeilijk zijn om kaartjes te vinden voor de New York Jets. Football is in Amerika namelijk een belangrijke sport en mensen gaan graag naar de wedstrijden hiervan. In de meeste gevallen kun je dus al blij zijn wanneer je überhaupt een kaartje voor de New York Jets weet te bemachtigen. Wil je kaartjes, zorg dan dat je ze ruim op tijd aanschaft.

Pas op de zwarte markt

Kaartjes voor de New York Jets worden geregeld aangeboden via de zwarte markt. Het is mogelijk dat de kaarten dan een stuk goedkoper of juist duurder zijn, maar soms worden ze ook via de normale prijs aangeboden. Pas hier erg mee op, want de kans is altijd aanwezig dat het om neptickets gaat. Je geeft dan een hoop geld uit, maar komt het stadion echt niet binnen.

Veilig tickets kopen

Het is dus belangrijk dat je veilig tickets koopt voor de New York Jets. Dit kun je op deze website doen. Hier zijn alleen echte kaartjes te koop en zul je niet te maken hebben met tickets uit de zwarte markt.