New York Giants tickets kopen

new york giantsFootball is dé sport in Amerika waar iedereen dol op is. Veel toeristen willen graag eens bij zo’n wedstrijd aanwezig zijn, bijvoorbeeld omdat je veel van sport houdt of misschien wel gewoon omdat het een leuke ervaring is.

Het bekendste footballteam van New York is de New York Giants en het is dan ook logisch dat de meeste mensen graag naar een wedstrijd van de Giants willen.

New York Giants

De New York Giants is een footballteam uit New York. Het is het bekendste team en het heeft al meerdere grote prijzen in de wacht gesleept. Vier van deze overwinningen waren tijdens de Superbowl. De Giants delen hun stadion met de New York Jets en het gaat hier om het NewMet Stadion in New Jersey. Dit stadion staat ook wel bekend als het Giants Stadion.

Stadiongiants stadion

Zoals gezegd delen de New York Giants hun stadion met de New York Jets. Dit zijn de twee footballteams van New York. Wanneer de Giants thuis spelen, spelen de Jets uit en dat geldt natuurlijk ook andersom. Het NewMet Stadion ligt niet in New York, maar in New Jersey en biedt ruimte voor ruim 80.000 bezoekers. Het stadion heeft een bijzonder modern uiterlijk.

Waar moet je zitten in het stadion?

Het NewMet Stadion is zo ingedeeld dat je eigenlijk overal wel goed zicht hebt op het veld. Wel kan het zo zijn dat je op bepaalde plekken beter zicht hebt dan op andere plekken. Wanneer je bijvoorbeeld helemaal bovenin zit, kan het veld wat aan de kleine kant zijn. Sowieso is het erg lastig om kaartjes in handen te krijgen voor de New York Giants, dus je mag allang blij zijn als het je lukt een kaartje te bemachtigen.

Geliefde sport

Football is een geliefde sport in Amerika en de New York Giants zijn immens populair. Heel veel mensen dromen ervan om bij een wedstrijd aanwezig te zijn en tickets voor wedstrijden zijn dan ook razendsnel uitverkocht. Pas altijd goed op bij het kopen van kaartjes. Koop ze nooit bij de zwarte markt, want er zitten veel valse tickets tussen.

New York Giants tickets kopen

Wil jij eens bij een wedstrijd van New York Giants aanwezig zijn? Zorg dan dat je ruim op tijd bent met het kopen ervan. De kans dat je te laat bent is al snel vrij groot. Vooral belangrijke wedstrijden zijn megasnel uitverkocht. Hier kun je veilig kaartjes kopen voor een wedstrijd van de New York Giants.