New York Giants Tickets: Alles Wat Je Moet Weten in Nederland

New York Giants
Als sportliefhebber ben je vast bekend met American football en de NFL. En als fanatieke volger van deze sport kan het niet anders dan dat je ook bekend bent met het legendarische NFL-team: De New York Giants. Dit team is een van de oudste en meest succesvolle teams in de geschiedenis van de NFL en heeft een grote achterban over de hele wereld, ook in Nederland.

Of je nu al een fan bent van de Giants of nog niet bekend bent met dit team, in dit artikel vind je alles wat je moet weten over dit NFL-team en hun band met de stad New York. We bespreken de geschiedenis van het team, hun prestaties in de NFL, de belangrijkste spelers en coaches, en nog veel meer. Lees verder om jouw kennis over de New York Giants te vergroten.

Belangrijkste punten:

 • De New York Giants is een van de oudste en meest succesvolle NFL-teams in de geschiedenis.
 • Als fan in Nederland is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom dit team.
 • Dit artikel bespreekt de geschiedenis, prestaties, spelers en band met de stad New York van de New York Giants.

Geschiedenis van de New York Giants

De geschiedenis van de New York Giants begon in 1925, toen het team werd opgericht in New York City. Het team maakte deel uit van de NFL en begon zijn reis als een van de eerste professionele American football teams.

Jaar Hoogtepunten
1927 De Giants winnen hun eerste NFL-kampioenschap.
1934 De Giants winnen hun tweede NFL-kampioenschap.
1956 De Giants winnen hun derde NFL-kampioenschap.

De Giants hebben een uitgebreide geschiedenis van kampioenschappen en prestaties. Het team heeft in totaal acht NFL-kampioenschappen gewonnen, waarvan vier Super Bowl-titels.

“De Giants hebben een uitgebreide geschiedenis van kampioenschappen en prestaties.”

Bovendien heeft het team een aantal van de beste spelers in de NFL-geschiedenis voortgebracht, waaronder quarterback Eli Manning en linebacker Lawrence Taylor. Hun prestaties hebben bijgedragen aan de rijke geschiedenis van het team en hebben hen geholpen een sterke positie te behouden binnen de competitie.

De Giants in de NFL

Als NFL fan in Nederland ben je vast bekend met de New York Giants. De Giants zijn een NFL-team gevestigd in East Rutherford, New Jersey, dat grenst aan New York City. Het team is opgericht in 1925 en is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle teams in de NFL.

De Giants spelen in de NFC East-divisie, samen met de Dallas Cowboys, Philadelphia Eagles en Washington Football Team. Deze teams spelen elk seizoen twee keer tegen elkaar, wat betekent dat de Giants zes divisiewedstrijden per jaar spelen.

De Giants hebben in totaal acht keer de NFL-kampioenschappen gewonnen, waaronder vier keer de Super Bowl. Hun meest recente Super Bowl-overwinning was in 2011, toen ze de New England Patriots met 21-17 versloegen. De Giants hebben ook vier keer de NFL-kampioenschappen gewonnen vóór de invoering van de Super Bowl in 1966.

De Giants hebben een aantal sterren die de afgelopen jaren in de NFL hebben geschitterd, waaronder quarterback Eli Manning, wide receiver Odell Beckham Jr. en linebacker Lawrence Taylor. Het huidige team wordt geleid door quarterback Daniel Jones, running back Saquon Barkley en wide receiver Sterling Shepard.

Het team van de New York Giants

De New York Giants hebben door de jaren heen vele legendarische spelers en coaches gehad die hebben bijgedragen aan hun succes. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de belangrijkste figuren in de geschiedenis van het team.

Speler Positie Hoogtepunten
Lawrence Taylor Linebacker Geselecteerd voor de Pro Bowl 10 keer, NFL MVP in 1986, leidde het team naar twee Super Bowl overwinningen
Eli Manning Quarterback Leidde het team naar twee Super Bowl overwinningen, Super Bowl MVP tweemaal
Michael Strahan Defensive end Geselecteerd voor de Pro Bowl zeven keer, NFL recordhouder voor meeste sacks in één seizoen (22,5), leidde het team naar de Super Bowl-overwinning in 2007

Naast deze spelers heeft het team ook vele andere getalenteerde individuen gehad, waaronder Fran Tarkenton, Harry Carson en Justin Tuck.

Op het vlak van coaching heeft het team ook enkele iconische figuren gehad, zoals Bill Parcells, Tom Coughlin en de huidige coach, Joe Judge.

Tip: Als je meer wilt weten over de huidige spelers en coaches van de New York Giants, bezoek dan de officiële website van het team.

De band tussen de New York Giants en New York City

Als fan van de New York Giants ben je ongetwijfeld bekend met de sterke band tussen het team en de stad New York. Het is een van de belangrijkste culturele iconen van de stad en trots van alle inwoners.

Het thuisstadion van de Giants is MetLife Stadium, gelegen in East Rutherford in New Jersey, op slechts enkele kilometers van de stad New York. Het stadion biedt plaats aan meer dan 82.500 toeschouwers en staat bekend om zijn moderne faciliteiten en geweldige voorzieningen.

De Giants hebben ook een indrukwekkende geschiedenis van spelen in New York City. Voor de verhuizing naar het MetLife Stadium, speelden de Giants in het bekende Giants Stadium in East Rutherford en het Shea Stadium in Queens.

“Iedereen weet dat New York City de geboorteplaats is van moderne sport, en er is geen team dat dat beter belichaamt dan de Giants.” – John Mara, president van de New York Giants

De Giants zijn niet alleen belangrijk voor New York City vanwege hun sportprestaties, maar ook vanwege hun betrokkenheid bij de gemeenschap. Het team is vaak betrokken bij liefdadigheidsacties en steunt verschillende goede doelen in de stad en daarbuiten.

Als je ooit de kans krijgt om een New York Giants-wedstrijd bij te wonen, zul je meteen begrijpen waarom het team zo belangrijk is voor de stad en haar inwoners. De energie en opwinding van de fans is besmettelijk en de sfeer is onvergetelijk.

Het bijwonen van een New York Giants-wedstrijd

Als je een fan bent van de New York Giants, wil je natuurlijk niets liever dan een wedstrijd bijwonen in het stadion. Hier zijn enkele tips om je ervaring zo geweldig mogelijk te maken:

 1. Koop je tickets van tevoren: Het is altijd beter om je tickets vooraf te kopen, zodat je zeker weet dat je de wedstrijd kunt bijwonen en geen hoge prijzen betaalt op de zwarte markt.
 2. Kies je zitplaatsen zorgvuldig: Afhankelijk van je budget en je voorkeur, kun je kiezen voor zitplaatsen dicht bij het veld of hogerop voor een beter overzicht van het spel.
 3. Plan je reis vooraf: Zorg ervoor dat je op tijd aankomt bij het stadion en dat je weet hoe je er komt. Vergeet niet om eventuele parkeerkosten en reiskosten te budgetteren.
 4. Neem snacks en drinken mee: Hoewel er genoeg eet- en drinkgelegenheden zijn in het stadion, kunnen de prijzen hoog zijn. Overweeg om je eigen snacks en drankjes mee te nemen.
 5. Kom in Giants-kleuren: Laat je steun voor het team zien door het dragen van Giants-merchandise of kleding in de toenmalige kleuren van het team: blauw, rood en wit. Doe mee met chants en vieringen om de sfeer te verhogen!
 6. Ontdek het stadion: Neem de tijd om het stadion te verkennen en neem foto’s van de verschillende attracties, zoals de Giants of Fame, de cheerleaders en de mascotte.

Als je deze tips volgt, ben je goed voorbereid op een onvergetelijke ervaring bij het bijwonen van een wedstrijd van de New York Giants. Vergeet niet om ook te genieten van de gezelligheid van de medefans en de opwinding van het spel!

De rivaliteit van de New York Giants

Als fan van de New York Giants ben je waarschijnlijk bekend met de rivaliteit die het team heeft met andere NFL-teams. Een van de meest opvallende rivalen is de Philadelphia Eagles, met wie de Giants vaak intense wedstrijden hebben gespeeld. Andere rivalen zijn onder meer de Dallas Cowboys en de Washington Football Team.

Een van de meest iconische wedstrijden tussen de Giants en de Eagles vond plaats in 1978, toen de Giants een comeback maakten in de tweede helft om de wedstrijd in overtime te winnen. Deze wedstrijd staat bekend als “The Miracle at the Meadowlands” en wordt nog steeds gezien als een hoogtepunt in de geschiedenis van de Giants.

Andere belangrijke wedstrijden tussen rivalen zijn onder meer de jaarlijkse ontmoetingen tussen de Giants en de Cowboys op Thanksgiving Day, en de wedstrijden tussen de Giants en de Washington Football Team in de NFC East-divisie. Deze wedstrijden zijn altijd intens en het is een geweldige ervaring om erbij te zijn als fan van de Giants.

Hoogtepunten en prestaties van de New York Giants

Als fan van de New York Giants ben je waarschijnlijk trots op de vele hoogtepunten en prestaties van het team. Het is een van de meest succesvolle teams in de geschiedenis van de NFL, met vier Super Bowl-overwinningen en acht NFL-kampioenschappen.

De Giants staan ook bekend om hun legendarische spelers, zoals Lawrence Taylor, Eli Manning, en Michael Strahan. Deze spelers hebben bijgedragen aan de rijke geschiedenis van het team en hebben individueel indrukwekkende prestaties neergezet.

Een van de meest gedenkwaardige momenten in de geschiedenis van de Giants was hun overwinning op de New England Patriots in de Super Bowl XLII in 2008. Dit was een van de grootste upsets in de geschiedenis van de NFL en het liet zien dat de Giants altijd kunnen verrassen.

Hoogtepunten en prestaties: Jaar:
Super Bowl XLII-overwinning 2008
Super Bowl XLVI-overwinning 2012
4 NFL-kampioenschappen 1927, 1934, 1938, 1956
19 NFC Eastern-kampioenschappen 1986, 1989, 1990, 1997, 2000, 2005, 2008, 2011

Naast de individuele prestaties van spelers en teamoverwinningen, hebben de Giants ook een aantal indrukwekkende records op hun naam. Zo hebben ze bijvoorbeeld het record voor de meeste punten in een regulier seizoen in de NFL, met 541 punten in 1963.

Als fan van de Giants ben je door de jaren heen getuige geweest van vele hoogtepunten en prestaties. Het team blijft zich ontwikkelen en we zijn er zeker van dat er nog vele mooie momenten zullen volgen.

New York Giants-merchandise en fancommunity’s

Als fan van de New York Giants in Nederland wil je misschien laten zien dat je het team steunt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om merchandise te kopen en betrokken te raken bij de fancommunity.

Je kunt officiële New York Giants-merchandise kopen op de officiële NFL Europe-shop of op andere websites die deze producten aanbieden. Hier vind je shirts, petten, truien en andere producten.

Als je meer wilt doen dan alleen kleding dragen, kun je ook betrokken raken bij de fancommunity. Er zijn verschillende Facebook-groepen en fora waar fans van de New York Giants in Nederland bij elkaar komen om te praten over het team en hun passie te delen.

Daarnaast organiseert de NFL Europe soms evenementen voor fans van de New York Giants in Nederland. Houd hun website en social media-accounts in de gaten voor updates.

De toekomst van de New York Giants

Ben jij benieuwd naar de toekomst van de New York Giants? Het team heeft in het verleden veel succes gekend, maar de laatste jaren zijn ze niet altijd even succesvol geweest. Toch lijkt er hoop te zijn voor de toekomst van het team.

De Giants hebben onlangs hun coachingstaf vernieuwd, wat kan leiden tot nieuwe kansen en frisse ideeën. Daarnaast hebben ze enkele veelbelovende jonge spelers in hun team die voor de nodige versterking kunnen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan quarterback Daniel Jones en running back Saquon Barkley.

Natuurlijk is er ook altijd ruimte voor verbetering. De Giants moeten blijven werken aan hun prestaties op het veld en strategieën ontwikkelen om hun concurrenten te verslaan. Mogelijk zullen er ook veranderingen plaatsvinden in het management van het team om dit te bereiken.

Al met al ziet de toekomst van de New York Giants er veelbelovend uit. Als fan kun je blijven uitkijken naar spannende wedstrijden en hopelijk toekomstige successen voor het team.

Nieuws en updates over de New York Giants

Als fan van de New York Giants wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates over het team. Hieronder vind je een overzicht van recente gebeurtenissen die het team hebben beïnvloed:

 • Daniel Jones heeft zijn contract verlengd: Op 19 juli 2021 tekende quarterback Daniel Jones een vierjarig contract ter waarde van $22,68 miljoen. Hiermee blijft hij tot minstens 2024 bij de New York Giants.
 • Kenny Golladay trekt naar de Giants: Op 20 maart 2021 werd wide receiver Kenny Golladay aangetrokken door de Giants. Hij tekende een vierjarig contract ter waarde van $72 miljoen.
 • Saquon Barkley herstelt van blessure: Running back Saquon Barkley raakte in september 2020 geblesseerd aan zijn knie en onderging een operatie. Hij werkt momenteel aan zijn herstel en hoopt snel weer terug te kunnen keren op het veld.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen omtrent de New York Giants door regelmatig hun officiële website te bezoeken of volg ze op social media.

Conclusie

En zo heb je alles wat je moet weten over de New York Giants in Nederland! We hebben hun rijke geschiedenis behandeld, evenals hun huidige positie als NFL-team, belangrijke spelers en coaches, thuisstadions en de sterke band met New York City.

Als je ooit een wedstrijd wilt bijwonen, hebben we ook handige tips gegeven over het kopen van tickets en fanervaringen. Vergeet niet om ook wat New York Giants-merchandise te kopen en betrokken te raken bij de fancommunity’s in Nederland!

Maak je klaar voor een spannend seizoen en blijf op de hoogte van de laatste nieuws en ontwikkelingen rondom dit ​​geweldige team.

Vragen & antwoorden

Wat is de geschiedenis van de New York Giants?

De New York Giants hebben een rijke geschiedenis, opgericht in 1925. Ze hebben meerdere keren de Super Bowl gewonnen en behoren tot de meest succesvolle teams in de NFL.

Hoe kan ik tickets kopen voor een wedstrijd van de New York Giants?

Tickets voor New York Giants-wedstrijden zijn beschikbaar op verschillende ticketwebsites en bij officiële verkooppunten. Zorg ervoor dat je op tijd bent, want de wedstrijden kunnen snel uitverkocht raken.

Wie zijn enkele van de bekendste spelers van de New York Giants?

Enkele van de bekendste spelers van de New York Giants zijn Eli Manning, Lawrence Taylor, en Michael Strahan.

Wat zijn enkele van de hoogtepunten en prestaties van de New York Giants?

De New York Giants hebben meerdere keren de Super Bowl gewonnen, met legendarische overwinningen zoals de ‘Helmet Catch’ in Super Bowl XLII. Ze hebben ook verschillende spelers die records hebben gevestigd in de NFL.

Waar kan ik officiële New York Giants-merchandise kopen?

Officiële New York Giants-merchandise is verkrijgbaar via de officiële NFL-winkel, de teamwinkel van de Giants en verschillende geautoriseerde winkels en websites.

Wat zijn enkele belangrijke rivalen van de New York Giants?

Enkele belangrijke rivalen van de New York Giants zijn de Dallas Cowboys, Philadelphia Eagles en Washington Football Team.

Hoe kan ik betrokken raken bij de New York Giants-fancommunity in Nederland?

Er zijn verschillende fanclubs en online communities voor New York Giants-fans in Nederland. Je kunt lid worden van deze communities en deelnemen aan evenementen en discussies.