New York City Hop on Hop Off Tour

hop on hop offDe New York City Hop on Hop Off Tour is een handige manier als je een rondleiding wil krijgen door de stad onder begeleiding van een gids, maar je zelf het tijdsbestek wil bepalen. De New York City Hop on Hop Off Tour bestaat uit grote bussen met een open bovenkant. Ze vallen goed op doordat ze hun eigen bushaltes hebben bij grote bezienswaardigheden. Je kan plaatsnemen in de bus op verschillende routes langs hoogtepunten van de stad.

Tijdens de New York City Hop on Hop Off Tour kom je langs grote bezienswaardigheden zoals de Empire State Building, Wall Street, 9/11 memorial, Brooklyn Bridge en Radio City. Bij iedere stop kan je uitstappen en als je lekker blijft zitten dan kan je de mooiste foto’s maken vanuit de bus en ondertussen informatie krijgen van een ervaren New Yorker die als gids verhalen verteld over de stad.

Niet meer zoeken naar bezienswaardigheden

Het voordeel van de New York City Hop on Hop Off Tour is dat je niet meer uren hoeft te zoeken naar belangrijke bezienswaardigheden. Je wordt gewoon rechtstreeks afgezet bij een Empire State Building en als je hier niet wilt zijn dan kan je gewoon blijven zitten en eventueel een foto maken. Het voordeel is dat als je tijdens de complete tour gewoon de hele tijd blijft zitten je langs alle belangrijke plekken komt en je zelf kan bepalen of je hier wel of niet wil uitstappen. Er zijn verschillende routes die je kan volgen zodat je eventueel bepaalde plekken in New York verder kan uitlichten met een bezoek.

Een kaartje kopen voor de New York City Hop on Hop Off Tour

Voor deze speciale tour kan je kaartjes online kopen. Dit kaartje koop je voor één of meerdere dagen. Tijdens deze dagen mag je onbeperkt met de bus reizen. Als je uitstapt dan volgt er vaak al snel weer een nieuwe bus. Doordat je langs alle belangrijke punten langs de stad komt kan je de hop on hop off bus ook kiezen in plaats van een MetroCard. Het voordeel is dat je vanuit de bus meer van de stad ziet dan in een metro. Daarnaast heb je een ervaren gids die je handige tips geeft en je verhalen verteld over de stad als een echte local. Je krijgt dus insides te horen die je zelf niet had geweten tijdens een bezoek aan de stad.

Tijdens de eerste dagen

Wij raden een hop on hop off tour niet aan als vervoersmiddel, maar gewoon om in een notendop New York de eerste dagen te leren kennen. De overige dagen kan je dan gebruiken om bepaalde plekken extra te bezoeken. Het is aan te raden om een 48 uur kaart te nemen. Je kan hiermee ook nog een speciale avondtour maken waarbij je de stad van een andere kant kan zien en prachtige ins en outs te weten kan komen tijdens een avond in New York.