Helikoptervlucht New York

helikopter new yorkAls je New York echt op een speciale manier wil zien dan kan je kiezen voor een helikoptervlucht New York. Het is niet bepaalt goedkoop, maar je hebt wel een ervaring die je nooit meer zal vergeten. Je kan de helikoptervlucht maken over Manhattan en de stad van bovenaf bewonderen.

Een manier die absoluut niet te vergelijken is met een Top of the Rock of een Empire State Building. De vlucht wordt gemaakt boven Manhattan zodat je alle mooie bezienswaardigheden boven de stad kan zien. In de stad zijn er verschillende soorten tours die je boven de stad kan maken.

Tijdsduur van een helikoptervlucht New York

Een helikoptervlucht in New York boek je vanaf € 120. Zoals we zeiden is het niet goedkoop, maar zeker weten een unieke ervaring. Je kan vaak zelf kiezen hoe lang je de tocht boekt. Je kan kiezen uit 15 minuten en als echt geld geen rol speelt kan je kiezen voor een tour van 25 minuten. Vijftien minuten met een helikopter lijkt heel kort, maar in de praktijk is het veel langer dan je zou denken. Het maken van een helikoptervlucht van 15 minuten is absoluut de moeite waard.

Een voordelige helikoptervlucht New York

Als je het minste geld kwijt wil zijn voor een helikoptervlucht New York dan kan je het beste kiezen voor een vlucht van vijftien minuten en ver vooruit boeken. Als je een dag van te voren ter plaatsen gaat boeken dan ben je bepaalt niet voordelig uit. Je betaalt vaak aardig wat meer geld voor een vlucht boven New York. Natuurlijk is het al niet goedkoop en als je dan toch wat geld wil besparen dan is een helikoptervlucht vooruit boeken een slim idee.

Vooruit boeken en de datum wijzigen

Het enige nadeel van ver vooruit boeken is natuurlijk dat er iets tussen kan komen. Gelukkig kan je tot uiterlijk 24 uur van te voren de datum van de vlucht wijzigen. Je kan hiervoor het beste de maatschappij het beste even direct bellen. Doordat je een coupon krijgt kan je deze gewoon op een ander moment inwisselen mits je dit even zelf afspreekt met de maatschappij.

Verschillende routes

Een helikoptervlucht New York vertrekt vanuit Battery Park. Je kan kiezen voor verschillende routes waarbij je de stad van boven kan leren kennen. Het is slim om de tour te boeken op een dag waarbij het weer helder is. Maar als je ver van te voren gaat boeken dan is dit natuurlijk lastig. Gelukkig kan je gratis de datum wijzigen als een andere dag het weer beter uitkomt. Daarnaast raden we aan om de route altijd overdag te boeken en niet in de nacht. Overdag zie je gewoon veel meer van de stad en als je veel geld uitgeeft voor een helikoptervlucht dan wil je natuurlijk wel iets van de stad kunnen zien. Ontdek zelf de verschillende routes en probeer gerust door te sparen voor een langere tocht. Een helikoptervlucht New York is uiteraard een romantische plek voor jouw en je partner en misschien wel voor een uniek huwelijksaanzoek.

Bekijk alle tickets en prijzen voor helikoptervluchten in New York