Goedkoop naar New York?

goedkoop naar New YorkWij reizen regelmatig naar New York. Hoe kom je nu zo goedkoop mogelijk naar “the city that never sleeps” en hoe krijg je de beste deal voor een hotel? Lees hieronder onze tips.

Vliegtickets

Wij maken altijd gebruik van BudgetAir. Deze aanbieder heeft geen telefonische support maar kan je extra voor betalen als je dat wilt. De goedkoopste vliegmaatschappij naar New York is United airlines. Boek niet direct bij United maar hou Budget Air goed in de gaten. United heeft ook een partnerschap met het Duitse Lufthansa. Als je boekt met Lufthansa kom je ook op een United vlucht. Dat is namelijk hetzelfde. Als je niet gebonden bent aan bepaalde data raden we je aan prijzen te vergelijken van verschillende data. Dit kan soms behoorlijk geld schelen. Af en toe hebben wij een ticket voor onder de 350 euro. Deze tickets komen af en toe voorbij en zie je niet continue. Bekijk de website van Budget Air.

Hotels

De prijzen van de hotels in New York verschillen per dag. Hou dagelijks de prijzen in de gaten. Geef je niet zoveel om de grootte van je hotelkamer? Dan hebben we een supertip: Yotel New York. Dit hotel ligt op 5 minuten loopafstand van Times Square. De kamers zijn niet echt groot maar daar is de prijs ook naar. Als je toch steeds door de stad heen aan het “cruisen” bent maakt dat niet zoveel uit. Het Yotel heeft een grote centrale hal met tafels waar je kunt zitten met gratis koffie en thee. Daarnaast hebben ze een prachtige rooftop. Er is geen receptie bij de Yotel. Alles is compleet geautomatiseerd. En niet te vergeten: gratis wifi.

Aanbiedingen Yotel
Expedia Yotel – bekijk prijzen
Booking.com Yotel – bekijk prijzen

Andere hotel aanbiedingen New York

Expedia (tip) – bekijk prijzen
Booking.com – bekijk prijzen

Kan het nog goedkoper? Jazeker. Bekijk prijzen hostels in New York.

Andere reisaanbieders

Vakantiediscounter bekijk prijzen

Goedkoop naar attracties in New York

Koop de New York CityPass. Deze pas koop je eenmalig en geeft je toegang tot de meest bekende attracties en bezienswaardigheden van New York. Veel goedkoper dan losse kaartjes kopen. Echt een aanrader als je geld wilt besparen.