Brooklyn Nets tickets kopen

netsDe Brooklyn Nets is een basketbalteam uit New York. Veel sportliefhebbers willen in New York eens een keer een wedstrijd bijwonen van een sportploeg.

Aangezien basketbal een echt populaire sport is in Amerika, kan het leuk zijn om eens bij een wedstrijd van de Brooklyn Nets te zijn.

Brooklyn Nets

Het basketbalteam de Brooklyn Nets is opgericht in 1967 en ze spelen in de Atlantic Division en in de Eastern Conference van de NBA. Het team heeft al verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Atantic Division. De NBA heeft de ploeg nog nooit gewonnen. Wedstrijden van de Brooklyn Nets vinden plaats in het Barclays Center.

Barclays Center

Het Barclays Center is gelegen in de wijk Brooklyn en de hal biedt ruimte voor ongeveer achttienduizend toeschouwers. Behalve basketbal wordt er ook ijshockey gespeeld. Ook vindt er jaarlijks een groot dance-festival plaats. Het stadion is een indoor-stadion.

Barclays Center bereiken?barclays center

Het Barclays Center is heel gemakkelijk te bereiken met de metro. Er zijn aardig wat metrolijnen die stoppen bij Atlantic Av – Barclays Center en wanneer je uitstapt sta je direct voor de ingang van het Barclays Center. Met de auto gaan wordt afgeraden, omdat het doorgaans ontzettend druk is en de parkeerplaatsen in de buurt erg prijzig zijn. Wil je niet met de metro? Dan kun je natuurlijk ook altijd een taxi pakken. Aangeraden wordt om minstens een half uur tot een uur van tevoren aanwezig te zijn.

Wat zijn de beste zitplaatsen?

Wanneer je naar een wedstrijd van de Brooklyn Nets gaat, wil je natuurlijk wel een goede zitplaats. Wanneer je wat verder naar achter zit, kun je toch minder van het spel meekrijgen. De beste zitplaatsen zijn doorgaans in de 200-vakken. Je hebt dan heel goed zicht over het hele veld en kunt zo gemakkelijk volgen.

Pas op de zwarte markt

Aangezien sportwedstrijden in New York erg geliefd zijn, is er altijd het risico dat kaartjes in de zwarte markt vals zijn. Veel toeristen maken de fout door kaartjes via de zwarte markt te kopen om vervolgens te ontdekken dat ze er toch niet mee naar binnen mogen. Dat is natuurlijk enorm zonde!

Tickets kopen

Hier kun je veilig tickets kopen voor de Brooklyn Nets. Je kunt de tickets kopen als e-tickets en dat scheelt in de bezorgkosten. Zorg dat je ruim op tijd bent met bestellen, want kaartjes zijn snel uitverkocht. Tickets kunnen redelijk goedkoop zijn en zijn al verkrijgbaar vanaf ongeveer 30 euro. De prijs is uiteraard wel afhankelijk van de wedstrijd en de dag waarop de wedstrijd wordt gespeeld.