Boottochten in New York

boottochtenAls je zonder te lopen New York wilt ontdekken dan kan een boottocht New York een leuke afwisseling zijn. Natuurlijk weten we al wat een hop on hof off bus is, maar een boottochtje maakt je kennismaking met New York toch weer iets specialer. Wat veel toeristen vaak vergeten is dat de stad New York eigenlijk op eilanden gebouwd zijn.

De stad is hierdoor omgeven met water en dit maakt een boottocht New York helemaal geen gek idee. Het is mogelijk om al een boottocht door de stad te maken in 75 minuten, maar als je echt alles wilt zien en de tijd hebt dan kan je een tocht van drie uur maken.

Alle bezienswaardigheden zien met een boottocht New York

Wil je alle bezienswaardigheden zien zonder dat je hoeft te lopen? Een boottocht New York kan werkelijk overal langs komen. Mocht je de tijd hebben neem dan de tocht van 3 uur zodat je echt alles te zien krijgt. Eén van de hoogtepunten is natuurlijk het moment dat je langs het Vrijheidsbeeld vaart, maar er is natuurlijk nog veel meer te zien tijdens de drie uur durende tocht. Zo komt de boot langs The Empire State Building en het Yankee Stadion. Uiteraard krijg je ook een prachtig uitzicht op de Brooklyn Bridge en de skyline van New York. De boottocht iedere dag minimaal één keer vanaf Pier 83. Heb je niet alle tijd? Dan kan je de korte route van 75 minuten nemen.

Genieten van de skyline tijdens een diner

Een boottocht New York kan niet alleen overdag, maar ook tijdens de avonduren. Je kan dan extra genieten van de stad doordat alles verlicht is met duizenden lichtjes. Ondertussen kan je genieten van drie tot vier gangen met het mooiste uitzicht op de achtergrond. Uiteraard vaar je tijdens de avond langs alle belangrijke bezienswaardigheden zoals het Vrijheidsbeeld en de Brooklyn Bridge. Door de grote ramen in de boot zal je werkelijk niets missen terwijl je smakelijk geniet van het eten en drinken.

Zeilboot New York

Vroeger waren zeilboten ontzettend belangrijk. Ontdekkingsreizigers kwamen met deze boot naar Amerika toe om het nieuwe land te ontdekken. Deze oude boten zijn een geweldige keuze als je opzoek bent naar een unieke boottocht New York. Als je dol bent op zeilen dan is een boottocht maken in New York met een zeilboot helemaal geen gek idee. Je maak zo op een unieke manier kennis met New York en op een manier zoals onze voorvaderen het al deden.

Een gratis boottocht New York

Een boottocht New York is natuurlijk schitterend, maar kost veel geld. Met een New York Pas kan de boottocht gratis zijn als je de pas er al uit hebt met het bezichtigen van diverse bezienswaardigheden. Maar je kan ook de Staten Island Ferry nemen. Je maakt dan een gratis boottocht langs de skyline van New York en het Vrijheidsbeeld. Uiteraard kan je niet uitstappen bij het Vrijheidsbeeld, maar wel het beeld prachtig op de foto zetten.