Appartement in New York huren

appartementen in new yorkEen betaalbaar hotel vinden in New York kan soms erg lastig zijn. Natuurlijk heb je te maken met een hoogseizoen, maar soms lijkt het wel als of het altijd hoogseizoen is in de wereldstad. Als je met meerdere personen op reis gaat dan kan het soms slim zijn om te kijken naar appartementen in New York. De appartementen zijn vaak speciaal gekocht om te verhuren aan toeristen of zijn van Amerikanen die in bepaalde seizoen een verblijfplaats nodig hebben in New York. Buiten deze seizoenen verhuren ze de appartementen aan toeristen. Vaak zijn de appartementen luxe ingericht en perfect gelegen in Manhattan of andere populaire straten van de stad.

Veilig en rechtstreeks appartementen in New York boeken

Vaak vinden we het lastig om te vertrouwen in een website en zomaar een appartement rechtstreeks bij een Amerikaan te boeken. Het is dan ook belangrijk om goed te kijken waar je precies een appartement boekt. Er zijn regelmatig verschillen te zien in prijs, maar ook in tussenpersonen. Er bestaan websites waar je een appartement kan boeken waarbij een tussenpersoon zelf is langs geweest voor het appartement is opgenomen. De tussenpersoon regelt o.a. het appartement en eventuele betalingen. Zo is het een stuk veiliger en weet je zeker dat je bij aankomst een appartement hebt in New York.

Verblijven in een kamer bij een echte New Yorkerappartementen new york

Appartementen in New York kan je los huren, maar als je met twee personen bent dan is een hotel toch vaak goedkoper. Dit wordt meestal pas voordeliger als je met vier personen bent en twee hotelkamers moet boeken in New York. Een prima oplossing is door in huis te verblijven bij een echte New Yorker. Om de kosten van hun appartement te kunnen betalen verhuren ze vaak hun kamer. Vaak dien je dan wel gebruik te maken van hun keuken en/of badkamer. Meestal is er geen privé badkamer of keuken aanwezig. Vaak is het wel een stuk avontuurlijker om te verblijven in een kamer bij een echte New Yorker. Je maakt zo echt kennis met de locals en sommige hosts zijn erg trots op hun stad en vertellen je dan ook graag alles over de stad. Het kan ook zo zijn dat de host zelf niet thuis is in de periode dat je in zijn of haar appartement verblijft. Je hebt dan gewoon het hele appartement vaak voor je alleen ondanks dat je een kamer geboekt hebt. Bekijk hier alle appartementen die te huur zijn in New York.

In contact komen met appartementen eigenaren in New York

Vaak kan je via het tussenpersoon al vooraf in contact komen met de eigenaar van appartementen in New York. Door vooraf met elkaar te mailen heb je al een idee of het klikt of niet voor je definitief besluit om hier je verblijf te boeken. Daarnaast kan je simpele vragen stellen zodat je weet of de eigenaar aanwezig is bij een late check in. Ontdek zelf in welke appartementen in New York je kan verblijven.

Appartementen te huur